Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.
  

Computer & Multimedia

Categorie
Advies
Merken

Shop op merk

 
 
Sporthorloges
Haal meer uit je prestaties
Connected Health
Gezondheid binnen handbereik
mm3.jpg
3D printing
Ontdek de mogelijkheden

COMPUTER & MULTIMEDIA

Wat een overweldigend aanbod!

Computers en multimedia-apparatuur: wat een keuze!Misschien voel je je als een kind in de snoepwinkel en kun je niet kiezen, omdat je alles lekker vindt. Misschien ben je zo overweldigd door alle mogelijkheden en specificaties dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begrijpen dat. En we helpen je.


Draagbaar of niet?

Een van de eerste dingen waar je naar kijkt als je een computer wilt kopen, zijn de draagbaarheid en het formaat van het scherm. Gebruik je je computer vooral onderweg, dan ga je voor een laptop, notebook of tablet. En dan let je op het formaat en het gewicht. Logisch. Een desktopcomputer is ideaal als je thuis werkt of een groot scherm nodig hebt, al dan niet met een hoge resolutie.

Zoom in op je behoeften

Als je eenmaal uitgemaakt hebt of je computer draagbaar moet zijn of niet, ga je inzoomen: waarvoor gebruik je hem het meest? Om te surfen en te mailen? Om foto's en video's te bewerken? Om te gamen? Concentreer je op je belangrijkste toepassingen en maak een eerste selectie. Denk daarbij ook aan de snelheid, de kracht van de grafische kaart en de wijze van opslag. Maak een lijstje met aan de ene kant wat je echt nodig hebt en aan de andere kant wat je leuk vindt om te hebben. Klaar? Dan kun je merken, modellen en prijzen gaan vergelijken.

Laat je adviseren. Stap naar de Selexion-winkel in je buurt. Onze vakman staat je bij met raad en daad. Hij helpt je ook de juiste randapparatuur te kiezen, zoals printers, routers, harde schijven en scanners. En software uiteraard.

Naar boven