Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Foto & Video

Categorie
Advies
Merken

Shop op merk

 
 
Outdoor foto en video
Leg je outdoor momenten vast
0.jpg
Action cams
Hoe kies je de juiste?
00.jpg
Instant camera's
Nooit uit de mode

FOTO & VIDEO

Met Selexion klikt het altijd

Herinneringen... Weet je dat de beelden die we in ons geheugen hebben, heel vaak beelden zijn die we kennen van foto's en video's? Herinneringen vervagen, maar niet als we ze vastleggen en regelmatig ophalen. Selexion biedt je alles om de mooiste souvenirs te maken en voor altijd te koesteren.

Camera’s…

Of je nu vakantiekiekjes neemt of een semi-professional bent die er elke week op uittrekt om foto's te maken: je vindt bij Selexion alles om de dingen rondom jou vast te leggen. Compacttoestellen, instantcamera's, outdoor- en actioncamera's, dashcams, webcams, reflextoestellen en systeemcamera's. Van sterke merken. En gratis geleverd.

…en al wat erbij hoort

We hebben natuurlijk ook flitsers, statieven, geheugenkaartjes, digitale fotokaders en fotoprinters. Alles om je leven als fotograaf beter te maken. Kijk zeker eens naar ons assortiment lenzen: standaardlenzen, groothoeklenzen, macrolenzen, smartlenzen, telelenzen: we hebben precies de lens die jij nodig hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, verrassen we je ook nog met een mooi assortiment aan verrekijkers, telescopen en microscopen.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Laat je adviseren door een van de specialisten in de Selexion-fotowinkels.

Naar boven