Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Garmin Vivofit 2 Roze

€49,99

Winkelvoorraad

Ruime voorraad
Beperkte voorraad
1-3 werkdagen
Garmin Vivofit 2 Roze - Persoonlijke verzorging
 Afbeelding vergroten
  • Garmin Vivofit 2 Roze - Persoonlijke verzorging
  • Garmin Vivofit 2 Roze - Persoonlijke verzorging

Garmin Vivofit 2 Roze

  • Outlet
PRODUCTINFORMATIE

Overzicht

Garmin Vivofit 2 Roze
Fabrikantencode: 010-01407-03
Productinformatie

Ga voor een fitter leven vol beweging met de Garmin vívofit 2 activity tracker. Op basis van verzamelde informatie over uw activiteitenniveau stelt hij u dagelijks een persoonlijk doel voor. Hij registreert 24 op 7 stappen, calorieën, afstand en slaap. En u kan dit alles, alsook het uur van de dag, volgen op het verlicht scherm. Na één uur inactiviteit herinneren een rode bewegingsbalk en geluidssignalen u eraan om in actie te komen. Hebt u een mijlpaal bereikt, dan wordt automatisch het doel van de volgende dag aangepast. En zo helpt de vívofit 2 u op weg naar een gezondere levensstijl. Koppel hem aan een hartslagmeter om tijdens workouts hartslaggegevens te registreren en nauwkeurig het aantal verbrande calorieën te meten.

De vívovit 2 synchroniseert automatisch gegevens met Garmin Connect, een gratis online fitnesscommunity. U kunt er activiteiten opslaan en plannen, vorderingen volgen en delen, uw slaappatroon bekijken, maar ook virtuele badges verdienen en online uitdagingen aangaan. Op die manier wordt u extra gestimuleerd om van uw goede voornemens levenslange gewoonten te maken.

Bovendien kan een spatje regen bij de vívofit 2 geen roet in het eten gooien. Hij is immers waterbestendig, en kan zelfs onder de douche gedragen worden. De zachte, flexibele band zit stevig en comfortabel om uw pols. De banden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en makkelijk te veranderen, om voor iedere outfit een bijpassende vívofit te kunnen dragen. Met een batterijlevensduur van wel één jaar, hoeft u zich trouwens niet al te vaak zorgen te maken over een mogelijke lege batterij.
 
 

Specificaties

Reviews

Garmin Vivofit 2 Roze - Persoonlijke verzorging

Garmin Vivofit 2 Roze

€ 49,99
Naar boven