Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.
 

Persoonlijke verzorging

Categorie
Advies
Merken

PERSOONLIJKE VERZORGING

Alles om stralend voor de dag te komen

Wij verzorgen onze klanten goed. En onze klanten verzorgen zichzelf goed. Daarvoor vinden ze bij Selexion alles wat ze nodig hebben. Van een krultang tot een activity tracker. Van een slimme weegschaal tot een draagbare energielamp. Spiegels, zeeppompjes, badtextiel en afvalbakjes: je noemt het, we hebben het.

Als je haar maar goed zit

Stijltangen, haardrogers en haarborstels: kies maar uit. Een tondeuse of trimmer nodig? Een ladyshave of epileerapparaat? Een scheerapparaat voor meneer? Je vindt het in onze webshop. Het is van bekende, betrouwbare merken. En je krijgt het netjes thuis gestuurd.

Say cheese!

Heb jij nog geen elektrische tandenborstel? Dan is dit misschien het moment om over te schakelen. Je merkt onmiddellijk het verschil. Je haalt er meer tandplak mee weg dan met een gewone tandenborstel. En je bereikt de plekjes waar je anders moeilijk komt. Haal je elektrische tandborstel bij Selexion. We hebben er meer dan 25 om uit te kiezen. Plus alle toebehoren.

Fit en gezond

Selexion helpt je om fit en gezond te blijven. Met een uitgekiend aanbod van hartslagmeters, slimme weegschalen, bloeddrukmeters, activity trackers en sporthorloges met en zonder gps.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Wil je een apparaat in werking zien? Heb je advies nodig? Stap naar de Selexion-winkel in je buurt. Je vakman helpt je graag verder.

Naar boven