Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Telefonie & Navigatie

Categorie
Advies
Merken

Shop op merk

 
 
0.jpg
Smartphones
Welke past bij mij?
00.jpg
Slimme technologie
Wat zijn wearables?
000.jpg
Navigatiesystemen
Welk navigatiesysteem kiezen?

TELEFONIE & NAVIGATIE

Blijf aan de lijn, wij wijzen je de weg

Op zoek naar een nieuwe smartphone of gps? In onze webshop vind je meer dan 200 smartphones en evenveel toebehoren, van carkits en laders tot geheugenkaarten en hoesjes. Neem de tijd om te kiezen.

Smaak, behoeften en budget

Welke smartphone kopen? Dat hangt af van je smaak, je behoeften en je budget. Over je smaak gaan we niet discussiëren, maar je behoeften, daar valt wel iets over te zeggen. Wat heb jij nodig? Een groot, scherp scherm, omdat je graag games speelt? Veel geheugen, omdat je je muziek en foto's overal mee naartoe neemt of veel apps gebruikt? Misschien is het belangrijkste voor jou de ingebouwde camera en wil je een toestel met veel megapixels?

Alles om je te verbinden

Je vindt bij ons ook gewone, vaste telefoons. Walkietalkies en babyfoons. En zelfs faxtoestellen. Alles wat je nodig hebt om je te verbinden met je familie, vrienden, collega's en de rest van de wereld vind je bij Selexion. In onze webshop én bij de vakman in je buurt.

Selexion wijst je weg, ook letterlijk

Kijk eens naar ons assortiment gps- en navigatietoestellen en bijbehorende accessoires voor je auto, moto of fiets of voor tijdens het sporten. Je weet: als je even het noorden kwijt bent, is Selexion er om je de weg te wijzen.

De keuze aan smartphones en navigatietoestellen is enorm. Vind je niet meteen wat je zoekt? Wil je een toestel in werking zien? Heb je advies nodig? Stap naar de Selexion-winkel in je buurt. Je vakman helpt je graag verder.

Naar boven