Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.
 

Shop op merk

 
 
000.jpg
Beeldformaat
Welk formaat voor uw tv?
00.jpg
Audio-oplossingen
Welke past bij mij?
0.jpg
Beedkwaliteit
Samsung SUHD-technologie

TV & AUDIO

Net wat je ogen en oren graag lusten

Speelfilms, games, documentaires en muziek. Ze verrijken je leven. En je wilt er maximaal van genieten. Daarom kies je zorgvuldig je tv en je audioapparatuur. Daarom kies je voor Selexion.


Ga je voor een led-tv of een oled-tv? Is 3D iets voor jou? Lijkt zo'n gebogen toestel met panoramisch effect je wel wat? En welke schermresolutie neem je? Selexion helpt je. Met tips over de grootte, het type en de resolutie van het scherm.


Schermgrootte

Hoe groot moet je scherm zijn? Dat hangt af van de afstand tussen jou en je tv. Hoe verder je van je scherm zit, hoe groter dat scherm moet zijn. Met een scherm van 55 inch (140 cm) lijk je in de bioscoop te zitten, en dat is fantastisch — als je toestel op 3 meter van je zetel staat. In de caravan heb je meer kijkcomfort van een 22 inch (56 cm).


Type

Toestellen met een led-scherm bieden je een geweldige kijkervaring voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kijk je vaak films en series in HDR? Kies dan voor de haarscherpe bewegende beelden en de rijke, natuurlijke kleuren van een oled-scherm.


Resolutie

De resolutie vertelt je hoe scherp het beeld is. De meeste tv's hebben een resolutie van 1920x1080 pixels: ze zijn Full HD. Prima, want er is heel veel beeldmateriaal in Full HD. Denk aan de films, series en documentaires op blu-ray. Kleinere tv's hebben vaak een resolutie van 1366x768 pixels: ze zijn HD Ready. Ze zijn wat minder scherp, maar omdat het scherm kleiner is, zie je dat bijna niet.

Moet het een smart-tv zijn?

Misschien wel. Als je graag veel extra functies hebt. Met een smart-tv vertoon je de mediabestanden van je computer, tablet of smartphone op je tv. Je ziet je foto's en filmpjes op het grote scherm. Je kijkt ook naar YouTube of Netflix. Je surft via je tv op het internet, gaat op Facebook en Twitter. Of je maakt een praatje met je neef in Australië via Skype. Er zijn veel apps voor je smart-tv die je leven leuker en gemakkelijker maken.


Verrijk je kijkervaring met topgeluid

Een soundbar of soundplate verbeteren al sterk de klank van je tv. Helemaal top wordt het met een homecinema-systeem. Dat verrijkt je kijkervaring met een geweldig overweldigend geluid. Zoals in de bioscoop.


Over geluid gesproken…

Check onze audio-afdeling. Je vindt bij Selexion alles wat je nodig hebt voor een intieme luisteravond, songs bij het sporten of een spetterende party. Platen- en cd-spelers, radio's, mp3-spelers, versterkers en luidsprekers, een lekker zittende hoofdtelefoon of een paar goed klinkende oortjes: we hebben het allemaal.


Vind je niet meteen wat je zoekt? Wil je een toestel in werking zien? Heb je advies nodig? Stap naar de Selexion-winkel in je buurt. Je vakman helpt je graag verder

EURONICS TELEVISIES

test
test
Naar boven