U kan ons op werkdagen contacteren tussen 08.00 - 18.00 uur

Wie zijn wij

Welkom bij Elektro Mac,

Elektro Mac biedt een compleet & hoogwaardig productengamma aan, met 100% kennis van de allernieuwste technologieën. Zoals iedere Euronics vakman streven ook wij naar eerlijke prijzen en een klantgerichte service. U vindt hier uw vertrouwenspersoon.
 

 

Euronics nv

De jongste telg van de Euronics Belgium-familie is Euronics NV. Deze onderneming werd opgericht op 9 juni 2009, met het oog op het bieden van een zo groot mogelijke spreiding en diversiteit aan handelszaken binnen het elektrolandschap.

 

Missie en visie

Euronics NV streeft ernaar een netwerk van gezonde, dynamische kleine en middelgrote handelszaken uit te bouwen, en hun marktaandeel en rendement te verhogen met behulp van een centrale ondersteuning, zonder dat deze verdelers hun eigenheid verliezen of aan zelfstandigheid moeten inboeten.

De ondersteuning van de centrale geschiedt op het vlak van aankoop, verkoop, marketing, logistiek, informatie en service. Op deze manier kunnen we de eindconsument een nog betere service garanderen.

Het doel van onze onderneming bestaat erin om, samen met de hele Euronics Belgium-groep, de nummer 1 te blijven in audio-video, multimedia, telecom, elektro en digitale fotografie.

 

Ontstaan, doelstellingen & winkels

Op 1 april 2005 hebben de Raden van Bestuur van de vennootschappen Tera (Selexion) en Action Twenty Five (Action Shop) hun marketingnamen onder eenzelfde koepel verenigd en zodoende de grootste Belgische aankoopgroepering gevormd op gebied van Consumer Electronics, Foto, IT, Telecom en huishoudtoestellen. Deze telt niet minder dan 250 verkooppunten in België en het Groothertogdom Luxemburg.
Euronics Belgium is een commerciële organisatie met als doel de continuïteit en het succes van haar leden door hen service te bieden op gebied van aankoop, marketing, logistiek en verkoop. De combinatie van de hoge kwalificatie van haar leden (specialisten die hun vak ernstig opnemen, met goede technische kennis, betrouwbaar) met het aankoopvermogen resulteert in een aantrekkelijk voorstel voor de klanten.
Onze winkels verschillen in stijl en oppervlakte: Selexion is vooral vertegenwoordigd op regionaal vlak met verkoopoppervlaktes van 400 tot 1500 m², Selexion Clix eerder in de steden met ruimtes van gemiddeld 150 m² en Euronics op nationaal vlak met verkoopsoppervlaktes van 250 tot 400 m².
Euronics Belgium is de lokale tak van de Europese groepering Euronics International die niet minder dan 11.000 verkooppunten telt over gans Europa.

Naar boven