Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.
 
6.jpg
Luchtbehandeling
Gezond en zuiver binnenklimaat
5.jpg
Veiligheid
Bescherm je huis
0000.jpg
Ecocheques
Sodamachines en stofzuigers

HUISHOUDEN

Slim zijn met Selexion

Het huishouden doen... Je houdt ervan of je houdt er niet van, maar het moet gebeuren. Gelukkig is er Selexion om je het leven gemakkelijker te maken. Met huishoudtoestellen die het zware werk van je overnemen, slimme dingen voor een opgeruimd gevoel en lampen die je verlichting schenken.

Gewassen en gestreken

Kijk eens naar onze wasmachines, droogkasten en strijkijzers. Duurzame toestellen van grote merken voor een heel correcte prijs. De keuze is groot, kiezen is simpel. Op zoek naar een witte wasmachine met voorlader, die 1600 omwentelingen per minuut maakt, 8 kilo in één keer wast én energie bespaart? Verfijn je selectie en je vindt exact wat je nodig wilt.

Opgeruimd staat netjes

Bestekbakjes, pedaalemmers, vuilniszakken, stofzuigers, borstels, boenmachines en hogedrukreinigers: een proper huis geeft een opgeruimd gevoel. Wij helpen je om als een wervelwind door je huis te gaan en alles netjes proper te houden.

Een heerlijk klimaat

Een goede atmosfeer in huis is belangrijk voor je gezondheid. Ook letterlijk. Creëer je eigen microklimaat met onze ventilators en airco's, convectors en blazers. Zo heb je het nooit te warm of te koud. En is de lucht te droog of te vochtig? Dan haal je een luchtbevochtiger of -ontvochtiger in huis. Je merkt meteen het verschil.

Hier brandt de lamp

Ga je een boek lezen? Knutselen in je atelier? Studeren? Of lekker relaxen bij een muziekje? Pas je de kleur van het licht graag aan je stemming aan? Bij ons vind je er de lamp voor. We hebben halogeenlampen en led-lampen. Speciale lampen voor sfeerverlichting. En smartlampen, die je naar wens regelt met je smartphone of tablet.

Slimme systemen

Over smart gesproken: duik in onze afdeling Smart Home, waar je allerlei slimme systemen vindt om bijvoorbeeld de temperatuur in je woning te regelen en energie te besparen.

Kom eens buiten

Installeer een barbecue op gas of elektriciteit. Laat je robotmaaier het gras maaien, terwijl jij de ingrediënten voor het tuinfeest haalt. Niet zeker of de zon gaat schijnen? Dan vraag je 't toch even aan je weerstation — ook bij Selexion gekocht.

Voor de veiligheid van wie je lief is

Als je je veiligheid en die van je familie wilt verhogen, vind je bij ons rook- en gasmelders en complete alarmsystemen en systemen voor camerabewaking, voor binnen en buiten.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Wil je een apparaat in werking zien? Heb je advies nodig? Steek je licht op bij de Selexion-winkel in je buurt. Je vakman helpt je graag verder.

Naar boven