Raadpleeg onze openingstijden op onze contactpagina.

Koken & Tafelen

Categorie
Advies
Merken

Shop op merk

 
 
0.jpg
De wereldkeuken
Van Italië tot Marokko
00.jpg
Koken met kids
Hoe begin ik eraan?
000.jpg
Barbecue aanschaffen
Waar moet ik op letten?

KOKEN & TAFELEN

Maak van koken een kunst en van tafelen een feest

Elke kok zal het je zeggen: Koken wordt pas echt leuk als je je omringt met de juiste apparatuur en keukenhulpjes en je gerechten serveert op een mooi gedekte tafel. Bij ons vind je alles om van koken een kunst en van tafelen een feest te maken.

Kom pottenkijken

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er wel een pot of pan voor. Surf even rond of ga naar je Selexion-winkel en ontdek onze kookpotten, braadpannen, wokpannen, tajines en ovenschotels.

Kleine dingen voor de fijnproever

Hobbykoks kunnen niet zwijgen over wat ze allemaal in hun keuken hebben staan. Niet alleen aan ovens en keukenhulpen, ook aan kleine, handige dingen. Raspen, mandolines, kruidenmolens, vijzels, bakvormen, blikopeners, zeven, mengkommen, maatbekers, thermometers en timers: als fijnproever vind je altijd je gading bij Selexion.

Op de versiertoer

mdat wij je graag alles geven wat je nodig hebt om jezelf en je gasten culinair te verwennen, vind je bij ons ook servies, glazen, kommen, kruidenmolens en méér. Onze webshop biedt je alles om van elke maaltijd een lust voor de zinnen te maken. En ja, ook als je gewoon een biertje wilt tappen, schenken wij je daar de oplossing voor.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Heb je advies nodig? Stap naar dde Selexion-winkel in je buurt. Je vakman helpt je graag verder.

Naar boven